2017. november 1., szerda

A KULCS ÉRZŐ UNIVERZUM - FELEMELKEDÉS

A kulcs
A felemelkedő világ
Érző Univerzum

A csillagok világa. Közel és mégis távol.
Ez egy hatalmas Univerzum, végtelen, emberi elme számára felfoghatatlan. Mégis vesszük és adjuk az energiákat onnan és érezzük a felemelkedést. Érzünk minden energiát magunk körül, jót és rosszat.  Hullámzunk.
Néha napok mennek el úgy, hogy védekezünk az energiatámadások ellen, ha már kellően hiperérzékennyé váltunk.
Máskor szárnyalunk, alkotunk, élünk és örülünk, megtelünk hálával.
El vagyunk fáradva.
Kell az erő. Jobban, mint valaha.
Jön az erő, áramlik. Addig fognak tartani az energiatámadások, amíg van résünk a pajzson: félelem, önbizalomhiány, stressz, fájdalom, feldolgozatlan múlt.
Azonban mi az életért jöttünk ide, nem a harcért.
Az állandó harcért magunkkal, és az ebből fakadó rárezgésért másokra, akik energiát vesznek el tőlünk.

Ez egy érző Univerzum. Ránk érez, rezeg, összekapcsolódik velünk, egy vagyunk vele. Ha felnézel az égre éjjel, érzed, ahogy körbeölelnek a csillagok. Ott vannak és egyek veled. Nem kell, hogy tudatosan értsd. Elég, ha ÉRZED.
Érző világegyetem. Érző szívek egysége. Érző lelkek kapcsolódása.
Kezd lejönni a fizikai síkra mindaz, ami fent van.
Kezdünk a kilátástalannak tűnő harcban FELÜLEMELKEDNI.
Kezdünk összefogni.
Megkeressük egymást, és kérünk. Segítséget.
Energiában. Máris érkezik, és növekedik az egység.

Az érzés a kulcs.
Érezni, érezve tenni, érezve gondolkodni.
Érezve adni.
Az Anya, melyen élünk, egy érző bolygó. Érzi mindazt, amit teremtünk, és érzi a törekvésünket, hogy újra eggyéváljunk vele. Újra harmóniát teremteni.
Már nem tekintünk ki, oda, ahol még ölik ezt a bolygót.
Már nem nézzük a híreket.
Elzárkózunk a mátrixtól.
Nem megyünk tömegbe. Nem szeretjük a tömeget. Azok a dolgok, amik régen foglalkoztattak, lelkesítettek, nincsenek.
Mintha egy búrában élnénk, és akik egyek velünk, ők is velünk egy egységben, egy búrában, elkülönítve a mátrixtól.
Teljesen másként élünk, érzünk és gondolkodunk, mint azok, akik élvezik az Anya kizsákmányolását. A fogyasztói társadalom. Mi nem vásárolunk feleslegesen. Nem tesz boldoggá az, ami másokat igen. Mi máshogy élünk, ez a mi döntésünk és ez így jó. Ez nem egyszerű new-age divat irányvonal.
Ez másként élni az életet. Valahogy úgy, ahogyan őseink tették.

A szerelem univerzumában élünk. Olyan minőségben tudjuk megélni, életet lehelve mindenbe, lehozva a fizikai síkra, ahogyan máshol nem tudnánk. A szerelem az, ami felemeli ezt a bolygót. A szerelem ugyanis elég nagy hajtóerő ahhoz, hogy átlépjük önmagunkat újra és újra. Hogy ne adjuk fel. Ne hátráljunk meg. Ne fussunk el. Nem hétköznapi szerelemről beszélek. Olyanról, melyet nem tud a földi sík szétszakítani. Nem ezen a bolygón kezdődött.
És nem is itt ér véget.
Az életért jöttünk ide, élet adásért és élet teremtéséért, megélésért és a szerelemért.
A szerelem hozott ide, és a szerelem teremti meg az új világot. A szerelem fogja átalakítani a társadalmunkat, új mintákat lefektetni, új alapokat. A szerelem fogja rendbe rakni az értékrendet, megmutatni a feltétel nélküliséget, amit a nyugati világ elfelejtett. A szerelem az a kohéziós erő - akár rejtve van, akár kimondva, átélve -, amely be tud robbantani minden zárt ajtót, ledönt minden falat.
Mindent megtenni a másikért, még a világot is feje tetejére állítani.
A szerelem a kulcs.
A szerelem az érző világegyetem mentén áramlik és érezzük, hogy megváltoztat minket. Át tud lendíteni a múlton. Meggyógyítja a sebeinket. Rendbe hoz kisiklott életeket. Összekovácsol két embert úgy, hogy képesek egymásért változni.
Olyan hatalmas lépések ezek, melyek a túl szoros társadalmi elvárások szorításában egészen eddig az évezredig nem sikerültek.
Az új dimenzió, melyben vagyunk, a szerelem megélését támogatja. Azt, ne csak távolról nézzük és álmodozzunk róla, hanem megvalósítsuk.
Tudatosak vagyunk. Tudunk bánni az energiákkal és önmagunkkal. Képesek vagyunk egymást megtanulni, hosszú fájdalmas leckéken keresztül. Képesek vagyunk transzformálni, elengedni a fájó részeket, megbocsátani. Korábban számunkra lehetetlen dolgokon vagyunk túl, és most már emelkedünk.
Nem zuhanunk, mint eddig.
Minél kevesebb a rés az egységen, annál magasabbra fogunk szárnyalni.

A világ a szerelem mentén emelkedik fel. Minden más csak mellékes motiváció. Spirituális fejlődés, tervek, célok. Munka, bőség.
Érzések nélkül, kötődés, szeretet, egyensúlyban lévő harmonikus párkapcsolat nélkül a világ üres és sivár. Szerelem nélkül nincs üzemanyag. A szerelem nem veszélyes. A szerelem nem fáj, csak a félelem fáj.
A szerelem egy tiszta, őszinte, feltétel nélküli, önmagáért való, ok nélküli érzés. Csak van. Nem lehet se kiirtani, se megindokolni, se elengedni, mert az ember maga a szer-elem.  Szerelemből született és a szerelem megélése teljesíti be azt, amiért itt van.
A szerelem az az érzés, amitől képessé válunk olyan dolgokra, amiket korábban nem tudtunk megtenni, amely minden akadályt el tud hárítani és amely híd minden zavaros zuhatag felett, minden mély szakadék felett. A szerelem a megoldás, a kulcs, amely elég erős ahhoz, hogy a káoszban álló világon FELÜL EMELKEDJÜNK. EGYÜTT. EGYSÉGBEN.

Eszter
2017. július 11.

elérhetőség és időpontfoglalás:
esztermagegyseg@gmail.com
sms 0670 77 22 134
Tudatosság- Teremtés- Jelen-valóság tanácsadás
Párkapcsolat-Társ-Egység tanácsadás és meditációk
IKERLÁNG/EGYLÉLEK TANÁCSADÁS - merre tovább? Illúzió, vagy valóság?
Személyiség- tudatosság, terápiák és foglalkozások
Mag Mágia - tiszta Földanya-szíriuszi energia lelki--szellemi tisztaság és védelem kialakítása, negatív energiák és entitások eltávolítása, Mag Piramis - védelem, teremtés, erő
oktatás, személyiségfejlesztés, teremtő foglalkozások

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

itt tudod velem felvenni a kapcsolatot:
szabadulas777@gmail.com

A FÖLD ÉS A SZÍRIUSZ ŐSI SZÖVETSÉGE A GLOBÁLIS EGYENSÚLYÉRT

A Föld és a Szíriusz ősi szövetsége a globális egyensúlyért Meg fog mutatkozni a kapcsolatodban és a kapcsolódásodban Mag Piramis terem...